„RAZMJENA POZITIVNIH ISKUSTAVA UGLjEVIKA I TESLIĆA“ PERIĆ I MILIČEVIĆ O DALjOJ SARADNjI OVIH LOKALNIH ZAJEDNICA :: Semberija INFO ::

 

„RAZMJENA POZITIVNIH ISKUSTAVA UGLjEVIKA I TESLIĆA“ PERIĆ I MILIČEVIĆ O DALjOJ SARADNjI OVIH LOKALNIH ZAJEDNICA


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić ugostio je danas načelnika Teslića Milana Miličevića u ovoj podmajevičkoj opštini sa kojim je razgovarao o daljoj saradnji ovih lokalnih zajednica.
 
Perić i Miličević, nakon sastanka, prošetali su gradskim trgom i ugljevičkim ulicama.
 
-Cilj našeg sastanka je unapređenje saradnje naših opština, ali i da razmijenimo pozitivna iskustva iz Ugljevika i Teslića-rekao je načelnik Ugljevika Vasilije Perić.
 
On je posebno istakao da je jedna od tema sastanka bila opstanak ljudi na ovim prostorima kao i sadašnja ekonomska situacija u ovim opštinama.
 
Miličević kaže da načelnici opština uvijek imaju zajedničke teme.
 
-Kako očuvati stabilnost lokalnih zajednica je tema koja u posljednje vrijeme muči sve stanovnike Srpske. Porast cijena kako se odražava na stanovnike ali i na funkcionisanje opština su ono o čemu sam razgovarao sa načelnikom Perićem koji ima ogromno iskustvo kao prvi čovjek opštine-rekao je Miličević.
 
Oba načelnika saglasni su da će se u narednom periodu intenzivnije sastajati i razgovarati o projektima koji donose dobrobit stanovnicima ovih lokalnih zajednica.