RITE UGLjEVIK NAGRADIO NAJBOLjE ĐAKE – STOJANOVIĆ : „UVIJEK ĆEMO PODRŽAVATI OBRAZOVANjE“ :: Semberija INFO ::

 

RITE UGLjEVIK NAGRADIO NAJBOLjE ĐAKE – STOJANOVIĆ : „UVIJEK ĆEMO PODRŽAVATI OBRAZOVANjE“


Foto
Povodom Dana učeničkog stvaralaštva koji je danas obilježen u osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ u Ugljeviku, preduzeće Rudnik i Termoelektrana Ugljevik tradicionalno je obezbijedilo vrijedne poklone za najbolje đake.


 
Naime, direktor RiTE Ugljevik Čedomir Stojanović i izvršni direktor za proizvodnju uglja i razvoj rudnika Dragiša Vidaković uručili su laptop računar đaku generacije Dejanu Todoroviću, dok su pet vukovaca nagradili mobilnim telefonima. 
 
Lena Milovanović, Aleksandra Stevanović, Ana Jovanović, Dejan Todorović, Dunja Đurić i Divna Tomić  učenici devetog razreda, nagrađeni su za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u toku osnovnog obrazovanja.


 
“Velika je čast i zadovoljstvo biti ovdje, okružen ovakvom uspješnom i dobrom djecom. Kada vidimo kakve su nam nove generacije, mogu reći da nas očekuje dobra prespektiva i da možemo biti i više nego zadovoljni. Rudnik i Termoelektrana Ugljevik će uvijek podržavati obrazovanje i nagrađivati najbolje. Još jednom želim da čestitam svim učenicima i da im poželim uspjeh u daljem školovanju”, rekao je generalni direktor RiTE Ugljevik Čedomir Stojanović.


 
Izvršni direktor za proizvodnju uglja i razvoj rudnika Dragiša Vidaković čestitao je maturantima uspješan završetak osnovne škole.
 
“Želim vam da sve ove uspjehe koje smo danas vidjeli nastavite da nižete i u nastavku školovanja i na taj način reprezentujete sve ono što ste u ovoj školi naučili. Vjerujem da imate još mnogo toga za pokazati i postići. Dobro se odmorite na raspustu i neka vam pokloni koje ste dobili danas budu jedan od podstreka za dalji uspješan rad, pokazatelj da se rad, trud i učenje vrednuje”, rekao je Vidaković.


 
Direktor Osnovne škole “Aleksa Šantić” Vladimir Đokić istakao je da je ova generacija učenika bila odlična, te da je iznjedrila šest vukovaca.
 
“Nastavili smo niz uspješnih rezultata na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima. Tri učenika su osvojila prva tri mjesta na republičkim takmičenjima i tako na najbolji način prezentovali svoju školu i opštinu Ugljevik”, rekao je Đokić.