Načelnik Perić posjetio radove u Donjoj Trnovi koji se finansiraju iz lokalnog budžeta :: Semberija INFO ::

 

Načelnik Perić posjetio radove u Donjoj Trnovi koji se finansiraju iz lokalnog budžeta


U Donjoj Trnovi kod Ugljevika u toku je asfaltiranje parking-platoa površine oko 600 kvadrata koje finansira opština Ugljevik sa 20.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je radove i istakao da se ovaj projekat radi u dogovoru sa mještanima koji su iskazali potrebu da se uredi plato u centru ovog sela.

-Nama je posebno zadovoljstvo jer možemo da izađemo u susret našim građanima. Asfaltirani plato će mnogo značiti i zbog raznih manifestacija koje se ovdje organizuju u sjedištu ovog divnog mjesta-rekao je Perić.

Milan Ilić, mještanin Donje Trnove, koji je vlasnik i trgovinske radnje, zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik za podršku ovom projektu.

-Ovaj parking-plato mnogo znači čitavom mjestu, za sva zbivanja koja se dešavaju u Donjoj Trnovi ali i mještanima okolnih mjesnih zajednica koje gravitiraju na ovom području-napomenuo je Ilić.

Odbornik u Skupštini opštine Ugljevik Čedomir Lujanović, zajedno sa načelnikom Perićem, posjetio je radove i najavio nove projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

-Uradili smo mnogo toga u prethodnom periodu, od asfaltnih puteva, podrške privredi, poljoprivredi, lovstvu ali i najmlađim stanovnicima a to će biti naš cilj i u narednom periodu-rekao je Lujanović koji je mještanin Donje Trnove.


​Za Semberija info - Mladen Vasilić