UGLjEVIK: MIRKO MARINKOVIĆ IZABRAN ZA NAJBOLjEG SPORTISTU :: Semberija INFO ::

 

UGLjEVIK: MIRKO MARINKOVIĆ IZABRAN ZA NAJBOLjEG SPORTISTU


Fudbaler kluba "Rudar 1925" Mirko Marinković proglašen je za najboljeg sportistu Ugljevika za prošlu godinu.
 
Marinković nastupa i za Futsal klub "Radnik" iz Bijeljine i najbolji je strijelac Lige šampiona futsala za sezonu 2021/2022, sa 11 postignutih golova.
 
"Zahvalan sam na priznanju, a svim mladim sportistima bih poručio da rezultati sigurno dolaze, kad ulože trud i rad", rekao je Marinković.
 
Darko Lazić iz Škole sporta"Mali šampioni" najuspješniji je sportski trener opštine Ugljevik za prošlu godinu, dok su Nemanja Dragičević iz Džudo kluba"Rudar", Milkica Simić iz Škole sporta"Rudar" i Milorad Simić član Vaterpolo kluba"Crvena zvezda" najuspješniji sportisti u mlađim kategorijama.
 
Fudbalski klub "Majevica-Zabrđe" iz Donjeg Zabrđa najuspješniji je sportski klub, a najuspješniji sportski radnik je Radenko Stanojević iz Fudbalskog kluba "Rudar 1925".
 


Posebno priznanje za doprinos razvoju omladinskog fudbala dobio je Stevica Stevanović, predsjednik Škole fudbala "Rudar", dok je Vedran Marinković iz Karate kluba "Rudar" dobitnik zahvalnice za postignute rezultate.
 
Nagrade i priznanja najuspješnijima u ugljevičkom Centru za kulturu dodijelila je zamjenik načelnika opštine Vanja Zekić, koja je zahvalila svim sportskim radnicima i sportistima za doprinos razvoju sporta i najavila još snažniju podršku lokalne vlasti za sport.