HUMANITARNI BAZAR ZA LIJEČENjE LUKE STEVANOVIĆA :: Semberija INFO ::

 

HUMANITARNI BAZAR ZA LIJEČENjE LUKE STEVANOVIĆA


Udruženje žena "Rudar" iz Ugljevika organizovalo je danas u toj opštini humanitarni bazar za prikupljanje sredstava za liječenje dječaka Luke Stevanovića koji je obolio od leukemije.

"Od početka decembra pokrenuli smo humanitarni broj 1414. Prema našim informacijama, ima dobar priliv novca za liječenje našeg sugrađanina Luke", rekla je predsjednik ovog udruženje Jelena Spasojevićeva i zahvalila svima koji učestvuju u ovoj akciji.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić podržao je ovu humanitarnu akciju zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Ugljevik Đokom Simićem.

"Posebno je vrijedno pred praznike koje dočekujemo posjetiti humanitarne radnike. Njima veliko hvala za sve što čine da bi prikupili sredstva za liječenje Luke Stevanovića", rekao je Perić novinarima.

Perić je uvjeren da će ova humanitarna aktivnost, ali i svaka druga koje organizuje ovo udruženje, doprinijeti da se povede još veća briga o svim građanima a posebno onima koji su bolesni i pomoć im je neophodna.

"Zahvalan sam svim Ugljevičanima koji učestvuju u ovoj humanitarnoj aktivnosti da bi se prikupila sredstva za liječenje našeg sugrađanina. To je pokazatelj da smo svi zajedno. Opština Ugljevik pomaže svima kojima je potrebno i to će činiti i u narednom periodu", kaže Perić.

Humanitarni bazar je organizovan u ugljevičkom Centru za kulturu "Filip Višnjić" i trajaće danas do 17.00 časova. Tu posjetioci mogu da kupe igračke, paketiće, ručne radove članica udruženja, te slatke proizvode po simbiličnim cijenama.

Svi koji žele da doniraju sredstva mogu da uplate na račun Udruženja na broj 554-002-00000773-41, Naša banka.