TASOVAC PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA SNSD UGLjEVIK :: Semberija INFO ::

 

TASOVAC PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA SNSD UGLjEVIK


Milutin Tasovac ponovo je izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a u Ugljeviku, a izbornoj konferenciji stranke, prisustvovao je i lider SNSD-a Milorad Dodik, kao I potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković. Lider SNSD-a Milorad Dodik je naglasio da je tokom konferencije iskazano jedinstvo i da je Tasovac novi-stari predsjednik Opštinskog o dbora SNSD-a u Ugljeviku. On je naveo da su u Ugljeviku razgovarali i o mogućnostima projektovanja i održavanja Termoelektrane Ugljevik, kao i drugim stvarima lokalnog karaktera. 

-Ova energetska situacija će nas dovesti do brze odluke da se naloži javnom preduzeću da uđe u novo projektovanje elektrane koja će ostati u vlasništvu Republike Srpske 100 odsto. To znači potpunu rehabilitaciju ove elektrane, kako bismo ostali značajan proizvođač električne energije”, rekao je Dodik. Novi -stari oredsjednik OO SNSD Ugljevik, Milutin Tasovac je izjavio da je Opštinski odbor SNSD-a Ugljevik jedan od najmlađih u Srpskoj, ali je izrazio uvjerenje da će na narednim izborima pobijediti. 

-S obzirom na ranija iskustva u vezi sa palamentarim izborima i na koalicioni kapacitet koji je ovdje jak i stabilan, očekujemo pobjedu na svim nivoima”, rekao je Tasovac.  U Ugljeviku je izabrano i Predsjedništvo odbora od 17 članova, kao i Opštinski odbor od 69 članova.

Semberija info