Čelnici opštine Ugljevik donirali komplet opreme fudbalerima „Majevice“ iz Donjeg Zabrđa :: Semberija INFO ::

 

Čelnici opštine Ugljevik donirali komplet opreme fudbalerima „Majevice“ iz Donjeg Zabrđa


Načelnik Ugljevika Vasilije Perić zajedno sa predsjednikom Skupštine ove opštine Đokom Simićem uručio je danas komplet opreme fudbalerima Fudbalskog kluba „Majevica“ iz Donjeg Zabrđa.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer je ovaj fudbalski klub ponovo počeo sa radom, a posebno jer je opština Ugljevik podržala njegov početak.

„Naša obaveza i potreba je da materijalno podržavamo sve sportske klubove iz naše opštine a  sportske aktivnosti su veoma važne za razvoj mladih i njihov zdrav život“, rekao je Perić izrazivši očekivanje da će fudbaleri iz Donjeg Zabrđa imati zapažene rezultate u narednom periodu.

On je najavio rekonstrukciju objekta svlačionice na ovom sportskom terenu.



Dušan Maksimović, golman i jedan od predvodnika ove generacije fudbalera, a sin proslavljenog srpskog komandanta, humaniste i sportskog radnika Vojvode Mande jednog od utemeljivača ovog sportskog kluba, zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik na podršci.

„Mi smo mladi ljudi, koji žele da ovaj klub doživi staru slavu kada je i moj otac igrao ali i generacije prije i posle njega“, rekao je Maksimović.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevika Đoko Simić, mještanin Donjeg Zabrđa,  rekao je da je danas srećan jer se ponovo takmiči Fudbalski klub „Majevica“.

„U ovom klubu sam igrao fudbal, a Donje Zabrđe je mjesto gdje sam rođen i gdje živim i neizmjerno sam srećan jer su se mladi ljudi okupili i ponovo se takmiče i pronose na najbolji način ime našeg mjesta“,  rekao je Simić.

Fudbalski klub „Majevica“ iz Donjeg Zabrđa takmiči se u Drugoj opštinskoj liga opštinskog Fudbalskog saveza Bijeljina.


​Za Semberija info - Mladen Vasilić