NIJE MORE, ALI KAO DA STE NA MORU :: Semberija INFO ::

 

NIJE MORE, ALI KAO DA STE NA MORU


Na  bazenima u Ugljeviku svakodnevno  se ovih dana bilježe rekordne posjete. Dnevno na bazene, radi osvježenja i rekreacije, dođe i po 300 do 400 kupača, kaže Dragomir Tomić, zaposlen u Javnoj ustanovi Sportsko – rekreativni centar “Rudar” u Ugljeviku. Za djecu uzrasta do deset godina ulazak na bazene je besplatan, dok stariji dnevnu kartu plaćaju tri KM. U sklopu ovog Sportsko – rekreacionog centra nalaze se dva dječija bazena i jedan veliki bazen, sa dubinom od jednog do tri metra za iskusnije plivače.  Tu je restoran sa hranom I osvježavajućim napicima.

“Bazeni su za mnoge Ugljevičane prilika za odmor i rekreaciju. Sezona kupanja počela je u junu, tako da već više od mjesec dana dočekujemo kupače. Imamo solidnu posjetu i zadovoljni smo trenutnim presjekom kupališne sezone.

Najviše je mladih ljudi, učenika, srednjoškolaca i studenata koji dolaze na kupanje. Voda je izuzetno čista i topla, oko 28 stepeni Celizijusovih, tako da  imate  osjećaj kao da se nalazite na nekoj od morskih plaža”, kaže Dragomir Tomić. 

Semberija info