VLADISLAV MIĆANOVIĆ NA ČELU DNS UGLjEVIK :: Semberija INFO ::

 

VLADISLAV MIĆANOVIĆ NA ČELU DNS UGLjEVIK


Vladislav Mićanović jednoglasno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora /OO/ DNS-a Ugljevik na sinoćnjoj Izbornoj skupštini ove stranke u  ugljevičkom hotelu “Atlas”.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić čestitao je Mićanoviću na izboru i poželio mu srećan budući rad.

“DNS polako završava untrastranačke izbore i očekujemo da će Izborna skupština stranke biti održana početkom jula mjeseca”, rekao je novinarima Nešić.

On je naglasio da je DNS čvst i stabilan te da se ova stranka, jedina od najvećih četiri stranke u Srpskoj,  suočila sa unutrašnjim problemima.



“SNSD, SDS i PDP tek trebaju da se suoče sa svojim unutrašnjim problemima, a DNS je smogao snage da riješi unutrastranačke probleme i danas jasno koračamo ka novoj izbornoj pobjedi”, rekao je Nešić.

Mićanović je izrazio zadovoljstvo jer je izabran za predsjednika DNS Ugljevik i rekao da će uložiti trud i rad da opravda povjerenje koje mu je ukazano.

Izbornoj skupštini kao gosti prisustvovali su odbornici DNS-a u gradskoj skupštini Bijeljine Miloš Stanišić i Savo Popić, poslovni direktor DNS-a Miloš Stevanović kao i načelnik Ugljevika Vasilije Perić.