NOVI ASFALT U BOGUTOVOM SELU KOD UGLjEVIKA :: Semberija INFO ::

 

NOVI ASFALT U BOGUTOVOM SELU KOD UGLjEVIKA


U ugljevičkoj Mjesnoj zajednici Bogutovo Selo, zaseoku Lukići, asfaltirano je danas 500 metara lokalnog puta za šta je opština Ugljevik iz budžeta izdvojila 50.000 KM.

Zajedno sa brojnim mještanima Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je radilište i istakao da se na ovaj način približavaju uslovi života u seoskim područjima kao i u samom centru opštine.„Naša želja i potreba je da se na ovakav način održi stanovništvo na ovim prostorima za naše buduće generacije“, rekao je Perić novinarima.

On je dodao da opština Ugljevik  ulaže u infrastrukturu te da je po tome prepoznatljiva.

„U prethodnom periodu gradili smo puteve, mostove, ulice, trgove, javnu rasvjetu, vodovode i to ćemo činiti i u narednom periodu“, obećao je Perić.

Mještanin Bogutovog Sela Rade Spasojević rekao je da u ovom dijelu živi deset domaćinstava i da će im novi asfalt poboljšati uslove života.

Spasojević je zahvalio rukovodstvu opštine Ugljevik na podršci ovoj mjesnoj zajednici na svim dosadašnjih urađenim projektima.

„Uvjeren sam da ćemo i u narednom periodu nastaviti dobru saradnju sa načelnikom Vasilijem Perićem na čelu opštine Ugljevik“, rekao je Spasojević koji je i kandidat SDS-a za odbornika u lokalnom parlamentu na predstojećim izborima ispred Bogutovog Sela.

Opština Ugljevik