UGLjEVIK: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA KOMPREDA I 46 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANjA :: Semberija INFO ::

 

UGLjEVIK: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA KOMPREDA I 46 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANjA


Komunalno preduzeće "Kompred" iz Ugljevika obilježilo je danas 46 godina uspješnog poslovanja i krsnu slavu - Rođenje Presvete Bogorodice.

Direktor preduzeća Milan Lazić zahvalio je svim radnicima na predanom radu koji je, prema njegovim riječima, rezultirao poslovanjem u suficitu.



"Imamo 3.800 korisnika usluga snabdijevanja vodom i zbrinjavanja komunalnog otpada, a za 2.000 korisnika brinemo o kanalizacionim uslugama", rekao je Lazić novinarima.

On je istakao da preduzeće ima odličnu saradnju sa opštinom Ugljevik, preduzećem Rudnik i termoelektrana "Ugljevik" i drugim poslovnim subjektima u ovoj lokalnoj zajednici.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić čestitao je svim radnicima slavu i uspješno poslovanje i istakao da je "Kompred" jedno od najuspješnijih komunalnih preduzeća u Republici Srpskoj.

"Činjenica da je pokrivenost odvoza čvrstog otpada u Ugljeviku 95 odsto govori o uspješnosti ovog preduzeća, a posebno je pozitivno to što je vodosnabdijevanje u svim mjesnim zajednicama poboljšano", rekao je Perić.

Kum današnje slave bilo je preduzeće Rudnik i termoelektrana "Ugljevik", a direktor ovog privrednog giganta Čedomir Stojanović poželio je radnicima "Kompreda" da i u narednom periodu predano obavljaju dužnosti kako bi se održali pozitivni trendovi poslovanja.

"Ovo je dobro organizovano preduzeće koje radi na dobrobit svih građana opštine Ugljevik", rekao je Stojanović.

Opština Ugljevik