"DAR OD SRCA" KOJADINOVIĆ I NEŠKOVIĆ DONIRAJU NOVAC ZA UDžBENIKE OSNOVCIMA U STANARIMA :: Semberija INFO ::

 

"DAR OD SRCA" KOJADINOVIĆ I NEŠKOVIĆ DONIRAJU NOVAC ZA UDžBENIKE OSNOVCIMA U STANARIMA


Foto
Humanitarac i privrednik iz Njemačke Miroslav Kojadinović i Želimir Nešković iz Lopara najavili su danas da će donirati 5.000 KM za nabavku udžbenika osnovcima u opštini Stanari.

Tokom boravka u Stanarima Kojadinovića i Neškovića ugostio je načelnik ove opštine Radojica Ćelić i opštinski načelnik Odjeljenja za stambeno -komunalne poslove, prostorno uređenje i ekologiju Branko Vuković.

Vuković je istakao da su Kojadinović i Nešković dobar primjer kako se voli svoj rod i otadžbina

Prema Vukovićevim riječima ova donacija  je dogovorena u toku manifestacije "Dani dijaspore" koja je nedavno održana u Stanarima.
 

-U okviru te manifestacije, dogovorili smo ovu donaciju sa Miroslavom Kojadinovićem, i ovo su prvi rezultati koju nam je donijela manifestacija posvećena dijaspori-pojasnio je Vuković.

Kojadinović i Nešković saglasni su da je  obrazovanje i vaspitanje veoma važno za djecu, sadašnje i buduće generacije.


 

-Zdušno podržavamo našu mladost jer ulažući u njihovo obrazovanje ulažemo u buduće generacije koje će biti glavna nada i stub Republike Srpske-naglasio je Kojadinović.

Doktor Želimir Nešković poželio je da nastupajuću školsku godinu učenici zajedno sa prosvjetarima obilježe dobrim rezultatima.

-Neka ih radost i osmijeh krase tokom čitavog školovanja-poručio je Nešković koji je direktor Doma zdravlja Lopare.

Miroslav Kojadinović je poznat po humanosti. Veliki je prijatelj ljudi i Republike Srpske koju promoviše po cijelom svijetu.