POZIV ZA POMOĆ PRI PRONALASKU NESTALOG LICA :: Semberija INFO ::

 

POZIV ZA POMOĆ PRI PRONALASKU NESTALOG LICA


Foto
Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj Policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.
 
Naime, Policijskoj stanici Lopare,  24.06.2022. godine oko 20,50 časova, prijavljen je nestanak lica sa fotografije, Neđo Cvijetinović, rođen 1944. godine, nastanjen u Loparama, koji se istog dana  oko 09,00 časova udaljio od porodične  kuće. Na osnovu izjave prijavitelja – sina isti je otišao u berbu gljiva na području Lopara sela Veselinovac u podnožju planine Majevica te se nije vratio kući.
 
Prema izjavi prijavitelja, Neđo  je visine oko 170 centimetara, težine oko 90 kilograma, punije građe, oči tamno smeđe boje, kosa sijeda, senilan.  
 
Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.