NEŠKOVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA :: Semberija INFO ::

 

NEŠKOVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA


Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Lopare odlučio da Želimir Nešković bude kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Republike Srpske na predstojećim oktobarskim izborima.

Ovo su, na predlog predsjednika Rade Savića, jednoglasno odlučili svi prisutni članovi opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Lopare.

Nešković je, zahvaljujući se na izboru, izrazio nadu da će opravdati iskazano povjerenje opštinskog odbora.

„Vjerujem u dobar rezultat Srpske demokratske stranke i pobjedu na sva četiri nivoa glasanja u našoj opštini, kada su u pitanju izbori koji će se desiti 2. oktobra i vjerujem u pobjedu Srpske demokratske stranke u našoj izbornoj jedinici“,  rekao je Nešković.

On je izrazio uvjerenje da će Srpska demokratska stranka u izbornoj jedinici 6. imati tri poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te da će se svim silama truditi da pomogne u tome.

„Imamo mladog, porodičnog i ambicioznog čovjeka, koji je jedan od najkompletnijih kandidata, sa ostvarenim rezultatima na polju svog rada i, iako je mlad, sa zavidnim političkim iskustvom, spremnim da uđe u političku trku sa ciljem da ova regija i Srpska demokratska stranka dobiju dostojnog predstavnika u Narodnoj skupštini, koji će se boriti prevashodno za interese naših građana, za opšte ciljeve i za razvoj Republike Srpske“, naveo je predsjednik Opštinskog odbora Lopare i potpredsjednik Srpske demokratske stranke Rado Savić.