SLIJEDI IZBOR ,,MIS RS ZA MIS BIH’’ :: Semberija INFO ::

 

SLIJEDI IZBOR ,,MIS RS ZA MIS BIH’’


Pod pokroviteljstvom Opštine Lopare, 26. februara, u organizaciji Direkcije ,,Miss Republike Srpske", u Domu culture, održana je manifestacija ,,Miss Opštine Lopare”.

Proglašeno je šest djevojaka koje su stekle pravo učešća na završnom kastingu ,,Miss RS za Miss BiH 2022”, a one su mis Opštine Lopare – Mirjana Maksimović, prva pratilja – Dragana Pantić, druga pratilja – Ana Maksimović, mis fotogeničnosti – Milica Drakulić, mis šarma – Anđela Vasilić i mis publike – Nevenka Maksimović.Prisutni su uživali u fantastičnom muzičkom i revijalnom programu. Nastupali su Marija Tomić iz Lopara – pobjednica najveće muzičke manifestacije  ,,Ritam Evrope 2020’’, nova mlada muzička nada Jovana Tomić, Plesni klub ,,101” Bijeljina, a, svakako, da su vrhunac modne večeri bile 12 učesnica izbora Mis Opštine Lopare koje su se revijalno predstavile u kolekcijama ,,Modni kutak Nataša” iz Banjaluke i ,,Just J” Brčko.

-Zahvaljujemo se Opštini Lopare i sponzorima: ,,Termal Int” d.o.o. Lopare, ,,Termoelektro Oprema” d.o.o. Lopare, ,,Sas” d.o.o. Priboj i dr. Prekrasnu dekoraciju scene obezbijedili su ,,Baloni Radovan” Bijeljina. Za pobjedničke bukete I dekoracije zaslužna je cvjećara ,,Ristić”. Estetsku pripremu djevojaka obezbijedili su saloni ,,Carpe Diem” Lopare i frizersko kozmetički salon ,,M” Lopare’’, navode organizatori Izbora za mis Lopara.

 Prijave za Miss RS I Miss FBiH još uvijek traju. Pozivamo sve zainteresovane djevojke od 16 do 26 godina da se prijave u inbox na FB ili instagram Misss BiH za Miss Svijeta, ili na službenu stranicu www.missbih.ba tako što će ispuniti prijavnicu i poslati  putem emaila: [email protected]; [email protected]

Semberija info