U JABLANICI KOD LOPARA ASFALTIRANO DVA KILOMETRA PUTA, NAČELNIK SAVIĆ SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE :: Semberija INFO ::

 

U JABLANICI KOD LOPARA ASFALTIRANO DVA KILOMETRA PUTA, NAČELNIK SAVIĆ SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE


Načelnik opštine Lopare Rado Savić sa saradnicima je obišao radove na asfaltiranju puta u Jabalnici kod Lopara, zaseok Abadžići.

Asfaltira se ukupno 2 kilometra i 140 metara puta, od je čega je 1430 metara na glavnom putu kroz Jablanicu, koji povezuje Abadžiće i Jakovljeviće, a širina te dionice je 4 metra. U samom zaseoku Abadžići je asfaltirano 710 metara širine 2,6 metara.

„Radi se o veoma značajnoj saobraćajnici za Mjesnu zajednicu Jablanica, kao i za cijelu opštinu Lopare, jer su asfalatiranjem ovog puta potpunao i kružno povezana sela Piperi i Jablanica“, saopštio je načelnik Savić.



On je naveo da je to nastavak zacrtanog cilja lokalne uprave da se do svake kuće i zaseoka na Majevici uradi asfaltni put. Savić je istakao da je taj cilj sve bliže i izrazio zadovoljstvo što je uz pomoć mještana, zajednički realizovan još jedan projekat.

Mještanin Zoran Milić je rekao da put mnogo znači za sve koji žive na tom prostoru i imaju svoja imanja i izrazio zadovoljstvo što se to uspjelo uraditi.