USPJEŠNO POSLOVANJE DOMA ZDRAVLJA LOPARE NAGRAĐENO OPŠTINSKOM ZLATNOM ZNAČKOM :: Semberija INFO ::

 

USPJEŠNO POSLOVANJE DOMA ZDRAVLJA LOPARE NAGRAĐENO OPŠTINSKOM ZLATNOM ZNAČKOM


Dom zdravlja Lopare obilježio je danas krsnu slavu Svetog mučenika Agatonik lomljenjem slavskog kolača u prisustvu prijatelja i brojnih gosti.

Za uspješan rad i ostvarene rezultate u oblasti zdravstva, predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić uručio je ovoj zdravstvenoj ustanovi zlatnu značku kao najveće priznanje ove majevičke opštine.

Direktor Doma zdravlje Lopare Želimir Nešković čestitao je slavu svim zaposenima istakavši da su pozitivni rezultati i suficit u budžetu plod njihovog marljivog, predanog rada za zdravlje svakog Majevičanina.

-Uspjeli smo, iako je bila pandemija, da ostarimo suficit u budžetu kao i prethodnih 13 godina, ali i da svim našim građanima pružimo kvalitetne zdravstvene usluge-rekao je Nešković.

On je podsjetio da je urađeno dosta infrastrukturnih projekta i najavio nove ali i zahvalio Udruženju „Majevičana“ iz Švajcarske kao i humanisti i privredniku Miroslavu Kojadinoviću na podršci i pomoći u nabavci zdravstvenih aparata, sanitetskih vozila i svega za poboljšanje zdravstvenih usluga u Loparama.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić nakon što je uručio opštinsku zlatnu značku istakao je da su loparski zdravstveni radnici ponos majevičkog kraja.



-Opština Lopare konstantno pomaže i sarađuje sa Domom zdravlja Lopare, a nastavljamo zajednički još snažnije a sve u interesu naših građana-rekao je Ristić.

Kum ovogodišnje slave bio je direktor Bolnici „Sveti Vračevi“ iz Bijeljine Zlatko Maksimović koji je čestitavši krsnu slavu ocijenio odličnom saradnju sa Domom zdravlja Lopare te izrazio uvjerenje da će takav odnos ostati i u budućnosti a sve sa ciljem što većeg zadovljstva korosnika zdravstvenih usluga.

Semberija info