ZAPOČEO PROJEKAT OMLADISKE BANKE - IZGRADNjA LjETNIKOVCA SA UREĐENjEM BUNARA I VODOVODNE MREŽE U KRUGU DOMA ZDRAVLjA :: Semberija INFO ::

 

ZAPOČEO PROJEKAT OMLADISKE BANKE - IZGRADNjA LjETNIKOVCA SA UREĐENjEM BUNARA I VODOVODNE MREŽE U KRUGU DOMA ZDRAVLjA


U krugu Domu zdravlja Lopare vrši se rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže, te sanira i bunar koji će služiti kao alternativni izvor snabdijevanja vodom za potrebe ustanove, ove aktivnosti se finansiraju kroz projekat Omladinske banke Lopare.
 
„Ovaj bunar može da nam posluži za sve službe, u okviru Doma zdravlja, kada su u pitanju potrebe za vodom  i koristiće se u  slučaju bilo kakvog nestanka vode ili kvara na gradskoj vodovodnoj mreži“, saopštio je Želimir Nešković, direktor ustanove. 
 
On je rekao da će se na prostoru oko bunara sagraditi i ljetnikovac za potgrebe pacijenata i osoblja, a ukupna ulaganja u pomenute radove će iznositi oko 15 000 KM.
 
„Veoma je značajan ovaj projekat i njime ćemo osigurati vodosnabdijevanje Doma zdravlja i svih naših službi, jer u ljetnim mjesecima, u sušnom periodu, dolazi do nedostatka vode, a sve ovo što se radi će doprinijeti da do toga ne  dođe“, zaključio je Nešković.