LOPARE: PRIJEM ZA NAJBOLjE UČENIKE :: Semberija INFO ::

 

LOPARE: PRIJEM ZA NAJBOLjE UČENIKE


Načelnik opštine Lopare Rado Savić organizovao je prijem za najbolje učenike završnih razreda Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ Lopare.
Učenik generacije Nevena Radić, koja je završila gimnaziju, rekla je da je u školovanju bilo i težih i lakših perioda, a da su profesori bili korektni u svom radu.



„Planiram da upišem ekonomiju u Bijeljini, smjer poslovna informatika“, dodala je Radićeva.
Boško Sekulić je vukovac, završio je elektrotehničku školu i planira nastaviti studije u Novom Sadu na Elektrotehničkom fakultetu.
„Zadovoljan sam onim što mi je škola pružila i mislim da nam je to odlična podloga za buduće studije“, rekao je Sekulić.


Rado Savić, načelnik opštine je izrazio zadovoljstvo što je Srednjoškolski centar u Loparama „rasadnik“ dobrih i talentovanih učenika.
„Evo i ove godine ovo dvoje sjajnih mladih ljudi osvjetljava obraz ove škole kao jedne uspješne obrazovne ustanove“, dodao je Savić, koji je učenicima uručio prigodne poklone i poželio im sreću u životu i daljem obrazovanju.
Zahvaljujući se načelniku na prijemu, direktor Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ Lopare, Mićo Stojišić je rekao da učenicima, zbog epidemiološke situacije, uslovi za obrazovanje nisu bili naklonjeni kako u ovoj tako i u prethodnoj školskoj godini.
„Ovo je jedna od boljih generacija u našoj školi i od oko 60 maturanata imali smo dva učenika vukovaca“, naglasio je Stojišić.