ODRŽANA SJEDNICA ODBORA PDP BRČKO :: Semberija INFO ::

 

ODRŽANA SJEDNICA ODBORA PDP BRČKO


Odbor PDP-a Brčko sinoć je sjednicom Opštinskog odbora započeo aktivnosti u okviru priprema za lokalne izbore 2020. Godine. Na sjednici kojom je predsjedavao Siniša Golić, predsjednik PDP Brčko, bilo je riječi o proteklom periodu izazvane korona virusom, o aktivnostima i mjerama koje su Vlada i Skupština poduzele kako bi se sačuvala radna mjesta i zdravlje građana.
 
Razgovaralo se o velikom broju aktivnosti koje je Odbor realizovao u prethodnom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama. Zahvaljujući dobro vođenoj politici, ocijenjeno je da PDP ima velike šanse da ostvari dobar rezultat.
 
„Na lokalne izbore PDP će izaći samostalno sa punom listom kandidata, na kojoj će biti značajan broj mladih ljudi, kao i onih starijih koji su profesionalno afirmisani, a da do sada nisu bili politički angažovani“, naglasio je Siniša Golić,  predsjednik PDP Brčko. 
 
Data je puna podrška na Odluku o formiranju Izbornog štaba Odbora PDP Brčko.
 
Na sjednici su prisusvovali i potpredsjednik PDP i šef Glavnog Izbornog štaba Igor Crnadak i generalni sekretar Milko Grmuša.