UDRUŽENjE ŽENA OBOLjELIH OD KARCINOMA DOJKA - GEA: Godišnja skupština :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE ŽENA OBOLjELIH OD KARCINOMA DOJKA - GEA: Godišnja skupština


Sutra, utorak 25.8.2020. godine, će biti organizovana Godišnja skupština Udruženja žena oboljelih od karcinoma dojke ,,Gea''. Skupština će biti u Hotelu ,,Drina'' u Bijeljini, sa početkom u 17 časova.

- S obzirom da je preminula naša predsjednica, Gordana Stupar, na Skupštini ćemo, izabrati novo rukovodstvo i organe uprave. To je prilika i da se osvrnemo na protekli period i da planiramo naredne korake. Želja nam je da i ubuduće opravdavamo povjerenje koje nam je ukazivala Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem'', najavila je Đuja Pejić, potpredsjednica Udruženja ,,Gea''.

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju, na Skupštini će, kako je potvrdila Đuja Pejić, posebna pažnja će biti posvećena zaštiti od korona virusa.

- Jasno je da je zdravlje svih nas na prvom mjestu, ali zdravlje žena koje su oboljele od karcinoma, posebno treba štititi. Zbog toga ćemo razmatrati koje su to mjere najvažnije i kako se ponašati u ovoj situaciji'', precizirila je potpredsjednica ,,Gee'' i potvrdila da će i organizacija sutrašnje Godišnje skupštine zadovoljiti sve neophodne epidemiološke mjere sigurnosti.

Gea / Semberija info