PDP BIJELjINA: KANDIDATI ZA LOKALNE IZBORE :: Semberija INFO ::

 

PDP BIJELjINA: KANDIDATI ZA LOKALNE IZBORE


Gradski odbor PDP-a Bijeljina predstavio je listu kandidata za lokalne izbore, a nosilac liste je predsjednik GO PDP-a Slaviša Marković, koji je istakao da očekuju dobre rezultate na predstojećim izborima.

Na drugoj poziciji na listi je Jovana Stanojević Vidaković, a potom slijede 3. Milan Bujinović, 4. Milenko Vićanović, 5. Marjena Dakić, 6. Milorad Stjepanović, 7. Daliborka Mijatović, 8. Miroslav Lazarević, 9. Jelena Milošević, 10. Radosav Đokić, 11. Nada Simić, 12. Cvijetin Vilotić, 13. Ljiljana Đorđić Ančić, 14. Slobodan Vidaković, 15. Miroslav Kulić, 16. Jelena Savić, 17. Dragan Vuković, 18. Ružica Simić, 19. Mladen Matić, 20. Nemanja Mičević, 21. Zorica Perić, 22. Dragan Mihojlić, 23. Jelena Banović, 24. Vladimir Todorović, 25. Mario Tomić, 26. Maja Popović, 27. Zoran Stankić, 28. Mirjana Ivanković, 29. Radan Božić, 30. Marko Živanović, 31. Milena Bajić Škorić, 32. Božidar Dragičević, 33. Tijana Nikolić, 34. Nikolina Gluhović, 35. Petar Vidaković i 36. Miroslav Đukić. 



- Nosilac sam samostalne odborničke liste PDP-a sa 36 kandidata od kojih je njih 16 ranije učestvovalo na izborima, a 20 je novih. Očekujemo veliku podršku birača zbog dosljedne politike koju naša partija vodi u Bijeljini“, rekao je Slaviša Marković i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za kandidate koji će iskreno raditi za bolju budućnost Bijeljine.

Daliborka Mijatović, predsjednik bijeljinskog Foruma žena PDP-a i jedan od kandidata sa odborničke liste, rekla je da se na izbornoj listi nalazi 15 žena i da očekuju da bar dvije od njih osvoje odborničke mandate.

- Naš cilj je motivacija i osnaživanje žena za što veće učešće u političkom životu lokalne zajednice. Nastavićemo sa humanitarnim radom, jačaćemo saradnju sa nevladinim organizacijama i posebnu pažnju ćemo posvetiti rješavanju problema majki i djece“, rekla je Mijatovićeva.

GO PDP će na lokalnim izborima u Bijeljini, podršku dati zajedničkom kandidatu PDP i SDS Ljubiši Petroviću.

Semberija info - O.Stjepanović