LjUBIŠA PETROVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINE :: Semberija INFO ::

 

LjUBIŠA PETROVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINE


Na predstojećim lokalnim izborima, na „crtu“ gradonačelniku Mići Mićiću, izaći će Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a. Kandidaturu su podržali čelnici SDS-a na čelu sa predsjednikom stranke Mirkom Šarovićem i PDP-a na čelu sa Branislavom Borenovićem, u uvjerenju da će Petrović biti pobjednik. Posebne čestitke za kandidaturu uputio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

-Ljubiša Petrović i njegova porodica su nešto najbolje, najpoštenije i najjnaprednije što Semberija ima. Ubjeđen sam da je naš zajednički kandidat čovjek koji će reprezentovati ne samo SDS i PDP, već sve građane jdnog od najnaprednijih gradova u RS“, rekao je Šarović.  Čestitke i podršku uputio je i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

-Snažno stojimo iza našeg kandidata, mladog i odlučnog čovjeka, uglednog i odgovornog doktora. Ubijeđen sam da će u ovoj velikoj političkoj utakmici biti pobjednik uz podršku građana Semberije, jer je glas za Ljubišu Petrovića glas protiv svih anomalija u društvu u kojem živimo“, rekao je Borenović. Zahvalnost na ukazanom povjerenju izrazio je kandidat za gradonačelnika Ljubiša Petrović i naglasio da je spreman da se uhvati u koštac sa izazovima.

-Čovjek sam od konstrukcije, a ne destrukcije, slobodouman sam, nepotkupljiv i ne dozvoljavam ucjene. Svim građanima poručujem da sam spreman podjednako raditi za interese svih građana, jer ću pratiti puls naših građana i njihovih potreba“, rekao je Petrović i poručio da će glasove povjerenja opravdati poštenim i čestitim radom za dobro svih građana Semberije. Predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović, čestitajući kandidaturu, naglasio je da je srećan što je izabran, kako je rekao, „najbolji mogući kandidat za gradonačelnika Bijeljine“.

-Petrović je obrazovan čovjek, pošten, hrabar, mlad i energičan, čovjek koji želi da našem gradu pruži nešto bolje i prosperitetnije. Siguran sam da će imati podršku građana koji će prepoznati kvalitet i da će biti novi gradonačelnik  Bijeljine“, rekao je Stojanović i dodao da je i odbornička lista bijeljinskog SDS-a lista na kojoj su kvalitetni i energični ljudi. Da će Petrović imati bezrezervnu podršku PDP-a, potvrdio je i predsjednik bijeljinskog GO Slaviša Marković.

Semberija info