Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila: Paketići za mališane :: Semberija INFO ::

 

Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila: Paketići za mališane


Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila,  podijelila je 31. decembra, više od 150 paketića djeci potomaka poginulih boraca Bijeljina, uoči Nove godine u Galeriji Centra za kulturu.  Svečanost su uljepšali Djed Mraz i dobre vile koji su se pobrinuli za veselu atmosferu, a predsjednik Gradske organizacije Darko Stević, istakao je da je ovo druga godina od kako organizuju podjelu paketića djeci svojih članova, a prvi put u ovom obimu.



- Ove godine smo novogodišnjim paketićima obradovali više od 150 mališana, a paketiće smo nabavili iz sopstvenih sredstava. Na ovaj način simbolično obilježavamo završnicu naših aktivnosti u 2018. godini. Hvala svima koji su u prethodnih godinu dana podržali naš rad, a već sad najavljujemo da ćemo u narednoj godini nastaviti saradnju sa porodicama zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila. Nadam se da ćemo i u 2019. godini imati podršku ustanova i preduzeća u Gradu u našim nastojanjima da poboljšamo položaj ovih porodica“, rekao je Stević uz čestitku povodom predstojećih praznika.
-Svim sugrađanima, a posebno našim članovima i saradnicima, želimo srećne novogodišnje i božićne praznike i uspješnu novu godinu, poručio je Stević.

​O.Stjepanović