POTPISAN JOŠ JEDAN KOALICIONI SPORAZUM :: Semberija INFO ::

 

POTPISAN JOŠ JEDAN KOALICIONI SPORAZUM

Sporazum između koalicije Pokret za Bijeljinu-Narodni demokratski pokret i Gradskog odbora Prve SDS, potpisan je danas, 31. jula. Sporazum se odnosi na pristupanje Prve SDS koaliciji i formiranje zajedničke odborničke liste za predstojeće lokalne izbore.

-CIK-u smo već prijavili naziv naše koalicije za predstojeće lokalne izborne, a to je Pokret za Bijeljinu, Narodni demokratski pokret i Prva Srpska demokrtaska stranka. Ovo je dobar spoj mladosti i iskustva, spoj ideja i ljudi koji će imati mnogo toga da ponude građanma Bijeljine. Krećemo u promociju dobrih i pozitivnih ideja i sugiorni smo da ćemo biti snažan faktor i velika snaga. Uvjereni smo da ćemo ostvariti dobre rezultate, odnosno, pet do šest odborničkih mandata”, rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović. U ime Prve SDS, sporazum je potpisao Slobodan  Maksimović predsjednik GO  Prva SDS.

-Razgovori o našoj saradnji traju već duži period, kao i o pripremama za predstojeće lokalne izbore.Uvjeren sam da ćemo kao koalicija uspjeti da građanima Bijeljine pružimo nešto novo, a da ćemo sve što obećamo I ispunioti”, rekao je Maksimović

Semberija info