STANDARD RAČUNOVODSTVENE USLUGE :: Semberija INFO ::

 

STANDARD RAČUNOVODSTVENE USLUGE


Epidemija Kovid 19 stvorila je brojne probleme i izazove poslodavcima i vlasnicima preduzeća i kompanija, ali i mogućnosti preorjentacije biznisa na nove tehnološke modele, ističe vlasnik kompanije “Standard Računovodstvene usluge” Miloš Stevanović.

“Za računovodstvenu kompaniju “Standard Računovodstve usluge”,  istovremeno se ukazala i  mogućnosti da se sistem više preorijentiše na rad sa klijentima online.

Kao kompanija koja vodi računa o klijentima koji rade širom BiH, mi smo naše biznise i ranije unaprijedili na online platforme. Osmislili smo pakete usluga kojima smo dali mogućnost klijentima da za njih kod banaka dogovorimo moratorijume, ali isto tako i kod poreskih organa da usaglasimo plaćanja na rate”, kaže Stevanović.
 
Direktor Slaviša Lakić ističe da je broj zatvorenih preduzetničkih radnji značajno porastao u protekla četiri mjeseca, ali da trend nije toliko zabrinjavajući.

“Međutim, ono što jeste poražavajuće je činjenica da su naši klijenti koji se bave hotelskim uslugama u velikim poslovnim problemima, kao i to da turističke agencije skoro pa nemaju nikakve prihode i nemaju nikakve poslovne aktivnosti”, kaže Lakić.

Semberija info