Trka Deda Mrazeva - Pridružite se i vi! :: Semberija INFO ::

 

Trka Deda Mrazeva - Pridružite se i vi!


DOO ,,Zimsko selo'' u nedjelju, 23. decembra, sa početkom u 12 časova organizuju ,,Trku Deda Mrazeva''. ,,Semberske novine'' su medijski pokrovitelj. Start trke je na Gradskom trgu, a akcija je humanitarnog karaktera i prva je ovakve vrste u BiH, potvrdili su iz DOO ,,Zimsko selo'' Bijeljina. Za učešće u trci do sada se već prijavilo oko 100 Deda Mrazeva.



Prijavom i kotizacijom na startu učesnik trke dobija kapicu Deda Mraza, startni broj i u obavezi je da napiše čestitku sa lijepim željama. Te čestitke će biti podijeljene svima onima koji prođu kroz cilj. Deda Mrazevi će trčati kroz Ulicu Patrijarha Pavla do parka. U parku će biti kružna putanja, a onda slijedi povratak na trg, gdje će biti realizovana predstava za djecu, kao i užina, osvježenje i medalje. Autor najljepše fotografije sa trke dobiće vikend na Zlatiboru. 


 
S obzirom da je trka humanitarnog karaktera od novca za kotizaciju kupiće se paketići koji će preko udruženja ,,Radost'' biti podijeljeni djeci iz socijalno - ugroženih kategorija, kao i mališanima sa Kosova i Metohije.