BIJELjINA – PROMJENE NA ČELU A.D. KOMUNALAC: EVO KO SU NOVI DIREKTORI! :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA – PROMJENE NA ČELU A.D. KOMUNALAC: EVO KO SU NOVI DIREKTORI!


Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora preduzeća AD „Komunalac“ Bijeljina, prihvaćene su neopozive ostavke dosadašnjeg direktora preduzeća Milenka Vićanovića i dosadašnjeg izvršnog direktora Milorada Stjepanovića, piše portal Dešavanja u Bijeljini. Obojica su neopozive ostavke podnijeli iz više ličnih razloga.

Umjesto Vićanovića, Nadzorni odbor je za v.d. direktora preduzeća AD „Komunalac“ imenovao Diku Cvijetinovića.

Diko Cvijetinović rođen je u Bijeljini gdje živi i radi. Predsjednik je Gradskog odbora DNS Bijeljina, predsjednik Regionalnog odbora DNS Bijeljina, član Glavnog odbora DNS i član Predsjedništva DNS. Od februara 2020. godine poslanik je DNS-a u NSRS. Po obrazovanju je master ekonomista i vlasnik i direktor privatne firme. Oženjen je i otac dvoje djece.

Umjesto Stjepanovića Nadzorni odbor je za v.d. izvršnog direktora AD „Komunalac“ imenovao dosadašnjeg rukovodioca Službe za organizaciju pijačnih usluga Danijela Perića.

Danijel Perić rođen je u Tuzli, a živi u Bijeljini gdje je završio osnovnu i srednju školu, kao i fakultet.

Diplomirani je ekonomista i do danas je bio zaposlen u AD ,,Komunalac“ na poslovima rukovodioca Službe za organizaciju pijačnih usluga. Sudija je Prve lige FS RS i organizator mnogih društvenih, sportskih i humanitarnih akcija. Sekretar je Zavičajnog udruženja Tuzlaka u Bijeljini. Oženjen je i otac je dvije kćerke.

(desavanjaubijeljini)