IVANU JE POTREBNA POMOĆ :: Semberija INFO ::

 

IVANU JE POTREBNA POMOĆ


Dječaku Ivanu Marjanoviću (13) iz Bijeljine tretmani iz klinike u Novom Sadu su pomogli da progleda, a da bi vidio 100 odsto, ostala su mu još tri tretmana, tvrdi njegova porodica.

S obzirom na to da je ova porodica u teškoj materijalnoj situaciji, Ivanu je ponovo potrebna pomoć dobrih ljudi, jer su, kako tvrde, ljekari prognozirali da bi sve konačno moglo da bude gotovo za još tri tretmana.

–  Za svaki njegov odlazak u Novi Sad potrebno je izdvojiti oko 800 KM za terapiju, dodatnih 150 KM za injekcije, ali tu su i problemi sa smeštajem. Molim dobre ljude da nam pomognu, jer bi Ivan nakon duge borbe mogao potpuno da progleda'', rekla je Ivanova majka Ružica.

Ona naglašava da u porodici niko nije zaposlen i da žive kao podstanari, što im dodatno otežava borbu sa Ivanovim problemom.
 
Ako se uračunaju cijene tretmana koji bi ukupno koštali 2.400 KM, dodatne tri injekcije koje koštaju 450 KM, porodici je potrebno oko 3.000 KM da pokrije troškove liječenja.

Podsjećano, dječak Ivan Marjanović iz Bijeljine od rođenja ima problema sa vidom, a ljekari su našli način da ga potpuno izliječe, za šta porodica nema novca.

Nakon mnogo godina borbe da Ivan progleda, porodici Marjanović su nadu vratili ruski ljekari, koji su Ivana pregledali u jednoj klinici u Novom Sadu, gdje mu je postavljena dijagnoza – hipermetropija (dalekovidnost) srednjeg stepena.

Svi koji mogu da pomognu da Ivan progleda mogu novac uplatiti u ,,Zberbanku” na žiro-račun 567-345-59000161-78. Oni koji žele da kontaktiraju majku mogo to da urade na broj telefona 066/761-068.
 
Semberija info