Gradonačelnik Mićić potpisao ugovor sa predstavnicima FS BiH Počinje izgradnja terena s vještačkom travom :: Semberija INFO ::

 

Gradonačelnik Mićić potpisao ugovor sa predstavnicima FS BiH Počinje izgradnja terena s vještačkom travom


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić potpisao je sa predstavnikom Fudbalskog saveza BiH Nihadom Hodžićem ugovor o realizaciji projekta „Razvoj infrastrukture omladinskog fudbala kroz širu društvenu zajednicu“.

„Projekat predviđa izgradnju terena s vještačkom travom pored Gradskog stadiona za potrebe unapređenja omladinskog fudbala, vrijednog 460.000 KM. Gradska uprava će od tog iznosa obezbijediti 260.000 KM, što će se iskoritititi za pripremu podloge za postavljanje vještačke trave. Fudbalski klub „Radnik“ će dobiti novi teren s modernom podlogom, na kome će trenirati omladinci i prvi tim. Želim ovom prilikom da se zahvalim FS BiH, jer smo zajedničkim snagama postavili i reflektore na Gradskom stadionu koji će za trideseatk dana zvanično biti predati na upotrebu. Rok za izgradnju novog terena je oko dva mjeseca. Nakon toga imaćemo moderan stadion koji će nuditi puno bolje uslove mladima za treninge i takmičenja“, istakao je gradonačelnik Mićić.

Nihad Hodžić, izvršni direktor Sektora za administraciju u Nogometnom /Fudbalskom savezu BiH, izjavio je da teren s vještačkom travom u Bijeljini predstavlja jednu od petnaest lokacija širom BiH na kojima se grade ovakvi tereni.

„Imamo izuzetno uspješnu saradnju sa gradom Bijeljina. Ova lokalna zajednica je primjer simbioze fudbalskog kluba i lokalne zajednice koja daje rezultate u razvoju infrastrukture i na zvaničnim takmičenjima. Grad Bijeljina je planirao i izgradnju istočne tribine na Gradskom stadionu, što će ga svrstati u stadion druge kategorije na kome će se moći odigravati i međunarodne utakmice. Nadam se budućoj uspješnoj saradnji sa gradom Bijeljina“, izjavio je Hodžić.

Semberija info