ZAHVALNOST GRAĐANIMA KOJI POMAŽU DA SE KUPI HRANA NAJUGROŽENIJIM :: Semberija INFO ::

 

ZAHVALNOST GRAĐANIMA KOJI POMAŽU DA SE KUPI HRANA NAJUGROŽENIJIM


Fondacija “Darko Dare – Boško Vuković” izražava zahvalnost svim sugrađanima koji su u proteklom periodu pomogli aktivnosti Fondacije  sa ciljem nabavke hrane i higijenskih paketa za najugroženije.

Sugrađani su pomogli ove aktivnosti kupovinom prehrambenih proizvoda koje su potom ubacivali u korpe volontera Fondacije, a neki i novčanim prilozima.

Volonteri Fndacije i dalje svakodnevno dostavljaju prehrambene i higijenske pakete ugroženim i višečlanim porodicama na području Semberije, ali ove aktivnosti zavise od pomoći ljudi dobre volje.

Volonteri Fondacije istakli su za portal Semberija. info da još ima porodica koji žive u jako teškim uslovima o čemu najbolje govore brojne fotografije sa terena kada se dostavlja pomoć. 

Svaka pomoć je, kako kažu,  dobrodošla, bez obzira na iznos,  namirnice, garderobu, jer nekima i to malo mnogo znači.

Volonteri Fondacije u protekom periodu od pojave korona virusa pomoć su dostavili brojnim porodicama u Čengiću, Gornjoj Čađavici, Obarskoj, Donjoj Čađavici, Gornjem Magnojeviću te u gradskim i prigradskim naseljima.

Pomoć je, između ostalog, dostavljena porodicama Danijela Jelića, Vlade Božića, Slavka Simića, Miodraga Jovića, Bajre Hučića, Mire Halimi, Boška Petrovića, Dragana Stevanovića, Stanka Lazarevića, višečlanoj porodici Jović iz Obarske…

RAČUNI ZA UPLATE

Iz Fondacije apeluju  na sve ljude dobre volje da skromnim prilozima pomognu aktivnosti Fondacije sa ciljem kupovine osnovnih životnih namirnica i sanitetskog materijala za najugroženije.  Uplate u KM mogu da izvrše na račun 5520001912749465, a u EUR na račun BA395520001912751696. Oba računa su kod Addiko bank.

AKTIVNOSTI FONDACIJE SE NASTAVLjAJU

“Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje, fizičkim i pravnim licima na pomoći za rad Fondacije. Svjedoci smo koliko nevolja zbliži ljude”, ističu u Fondaciji.

Semberija info (Z.Kusmuk)