Olakšice za plaćanje boravka djece u Vrtiću „Čika Jova Zmaj“ :: Semberija INFO ::

 

Olakšice za plaćanje boravka djece u Vrtiću „Čika Jova Zmaj“


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić dao je saglasnost Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ da tokom trajanja epidemije virusa korona odobri olakšice roditeljima čija djeca borave u „Čika Jovi“ u bilo kojem programu  - cjelodnevnom, igraoničkom ili produženom.

S obzirom na to da je ova vaspitno-obrazovna ustanova radila do 20. marta, za mart je odobreno plaćanje pola mjesečnog iznosa, a za ostale mjesece dok traje opasnost od zaraze virusom korona, odnosno, dok Vrtić ne radi, roditelji neće plaćati naknadu.

Zaposleni u Vrtiću mole roditelje za razumijevanje zbog prekida rada i podsjećaju da se trude da bar virtuelno održavaju vezu sa djecom preko stranice „Zmajevo gnijezdo – Čika Jovini vaspitači“ na „Fejsbuku“. Na stranici dijele brojne edukativne i zabavne sadržaje namijenjene djeci vrtićkog uzrasta, ali i fotografije i video-zapise o aktivnostima koje osmišljavaju djeca i njihovi roditelji kod svojih kuća.

Takođe, krajem prošle godine, kao podrška roditeljima sa više djece, omogućen je besplatan boravak u Vrtiću „Čika Jova Zmaj“ za treće dijete.

​Grad Bijeljina