GRAD BIJELjINA, ČESTITKA POVODOM VASKRSA :: Semberija INFO ::

 

GRAD BIJELjINA, ČESTITKA POVODOM VASKRSA


Povodom Vaskrsa po gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je sugrađanima koji se u bogosluženju pridržavaju ovog kalendara, uputio prazničku čestitku:

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa, građanima Grada Bijeljina koji su vjernici Rimokatoličke i Slovačke evangelističke crkve i svima koji Dan Hristovog vaskrsenja ove godine proslavljaju 12. aprila, upućujemo srdačne čestitke i želje da praznični dani proteknu u zdravlju, ljubavi i sreći.

Danas je zdravlje stanovnika našeg Grada i cijelog svijeta ugroženo virusom korona, što nas primorava da imamo manje društvenih kontakata, a čak i vaskršnje praznike ćemo provesti samo u krugu porodice ili užem krugu prijatelja. Zato nam u ovom teškom vremenu još više znači vjera u vaskrsenje, kao i duhovna podrška iz vjerskih zajednica i svih ljudi dobre volje. Uvjeren sam da ta podrška ni ove godine neće izostati i siguran sam da će i ovaj Vaskrs, uprkos vanrednim okolnostima, proći u radosti i nadi u pobjedu čovjeka nad svim nevoljama s kojima se suočavamo.

Uz Božju pomoć, pokažimo bližnjima da razumijemo smisao Hristovog vaskrsenja i budimo im oslonac u prazničnim danima i nakon njih.