GRADONAČELNIK MIĆIĆ DOBRO I USKORO NA POSLU :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK MIĆIĆ DOBRO I USKORO NA POSLU


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji se i dalje nalazi u kućnoj izolaciji,  izjavio je da se osjeća dobro i da se uskoro vraća na posao.
 
- Semberija će pobijediti i u ovoj borbi, a do tada budimo odgovorni – ostanimo kod kuće – poručio Mićić za portal Semberija info.
 
Gradonačelnik Bijeljine pohvalio je rad Gradskog štaba za vanredne situacije, i svih zdravstvenih i drugih službi, naglasivši da se samo timskim radom može efikasno djelovati na terenu, što potvrđuje predan rad članova Štaba kako u vrijeme katastrofalne poplave 2014. godine, tako i u vrijeme pandemije virusa korona.
 
- U stalnoj sam telefonskoj koordinaciji sa svim nadležnim službama i zdravstvenim ustanovama jer zajedno dogovoramo sve aktivnosti. Uskoro se vraćam na posao i zajedničkim naporima nastojaćemo da epidemiološku situaciju u Bijeljini nastavimo da držimo pod kontrolom, kao i do sada - izjavio je Mićić.
 
On je apelovao na sve građane Grada Bijeljina da se pridržavaju preporuka nadležnih kako bi se zaštitili od virusa korona, a starijima od 65 godina je poručio da budu strpljivi i ostanu kući, jer su životno ugroženi ukoliko se zaraze.
 
- Neka ovo bude još jedno podsjećanje da postupamo po uputstvima koja nam daju nadležni iz zdravstvenog sektora za ponašanje u epidemiji. Na taj način najbolje pomažemo i sebi da ostanemo zdravi, kao i ljekarima da se lakše izbore sa ovom opasnošću - naglasio je Mićić.

Semberija info (Z.Kusmuk)