Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina kompletnu martovsku platu donirao u humanitarne svrhe :: Semberija INFO ::

 

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina kompletnu martovsku platu donirao u humanitarne svrhe


Danas prenosimo vijest o čovjeku koji obavlja javnu funkciju, bez mnogo medijskog eksponiranja, a za koga ljudi kažu da je čovjek u pozitivnom smislu te riječi, kako piše portal mojabijeljina.com.

- Za ovaj human poduhvat čuli smo sasvim slučajno, od komšija kod kojih se raspitivao o transakcionim računima i načinima pomoći udruženjima koja su zatvorila svoje djelatnosti od početka marta mjeseca kao i socijalno ugroženim osobama.

Riječ je o potpredsjedniku Skupštine Grada Bijeljina, Mustafi Gradaščeviću kaga smo pozvali i iznenadili pitanjem o njegovom humanom gestu.

- Ne znam kako ste dobili informaciju koja je trebala da ostane tajna. Da, tačno je. Kompletnu platu odlučio sam da doniram u humanitarne svrhe. Martovsku platu pokloniću socijalno ugroženim porodicama, četiri udruženja koja su obustavila svoj rad zbog pandemije korona virusa kao i fondu Solidarnosti za obnovu Republike Srpske.
Ovim putem pozivam sve osobe koje su u mogućnosti da se odreknu svog dijela plate kako bi pomogli osobama kojima je pomoć potrebna, udruženjima kao i fondu Solidarnosti kako bi što prije izašli iz krize i vratili se normalnom životu.

Portal Moja Bijeljina čestita Mustafi Gradaščeviću na ovom humanom činu i poziva sve javne osobe da slijede primjer ovog mladog i humanog čovjeka. 

mojabijeljina.com