Pokret za Bijeljinu uz Miću Mićića :: Semberija INFO ::

 

Pokret za Bijeljinu uz Miću Mićića


Sporazum podrške kandidatu SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću, potpisali su predsjednik GO SDS Bijeljina Mićo Mićić i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović. Prema Mićićevoj najavi, riječ je o jednom u nizu potpisivanja sporazuma podrške.



- Sa Pokretom za Bijeljinu, prvim sa kojima smo potpisali sporazum, krećemo u potpisivanje sporazuma i formiranje šire koalicije, koja će u naredne četiri godine, a nakon pobjede na okotobarskim izborima, odgovoriti svim izazovima i potrebama naših građana“, rekao je Mićić nakon potpisivanja sporazuma i naglasio da je otvaranje novih radnih mjesta, ostanak stanovništva na ovim prostorima i dalji razvoj Bijeljine, prioritetan zadatak.

redsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović istakao je da su na sastanku GO Pokret za Bijeljinu donijeli jednoglasnu odluku o potpisivnju sporazuma, jer im je iskreno stalo do još bolje Bijeljine i bolje budućnosti građana.

- Pokret podržava nastojanje da se realizuju potrebni infrastrukturni projekti, da se otvaraju nova radna mjesta i da u naš grad dolaze krupne investicije, jer cilj nam je da se osjeti boljitak na ovom području, da zadržimo naše stanovništvo“, rekao je Mitrović i naglasio da samo jedinstvenim nastupom, Grad Bijeljina može ostvariti boljitak i ići naprijed.

​Semberija info - O.Stjepanović