VRIJEDNA DONACIJA CRVENOG KRSTA BIJELjINSKOJ BOLNICI :: Semberija INFO ::

 

VRIJEDNA DONACIJA CRVENOG KRSTA BIJELjINSKOJ BOLNICI


Predstavnici Crvenog krsta RS poklonili su bolnici „Sveti Vračevi“ vrijednu opremu, koja se sastoji od posteljine i pidžama za pacijente, ali i hirurške mantile za ljekare.  

Republička organizacija Crvenog krsta, do kraja februara, uručiće donacije  21-oj zdravstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj, čija je vrijednost 65.000 KM. 

- Misija Crvenog krsta slična je misiji  zdravstvenih ustanova, jer je riječ o brizi za ljudski život“, rekao je sekretar CK RS Đoko Mihajlović, uručujući donaciju rukovodstvu bolnice.
 
- Nastojimo da humanitarnim akcijama pomognemo najugroženijima, ali i da doprinesemo pobljšanju uslova ustanova i organizacija koje brinu o zdravlju  građana. Bijeljinska bolnica jedna je od onih za koje možemo reći da je ponos zdravstvenog sistema Srpske“, istakao je Mihajlović.

Vršilac dužnosti direktora bolnice dr Milica Lovrić, zahvalila se na donaciji istakavši da je raduje što sve više ljudi pokazuju humanost.

- Sa Crvenim krstom Republike Srpske smo uvijek odlično sarađivali, a sve donacije koje stižu u našu ustanovu su nam veoma značajne“, rekla je dr Lovrić.

Semberija INFO - O. Stjepanović