Srpski radikali proslavili Krsnu slavu – Sveta tri jerarha :: Semberija INFO ::

 

Srpski radikali proslavili Krsnu slavu – Sveta tri jerarha


Okupljajući se oko slavskog kolača, slavske svijeće i slavskog žita, srpski radikali žele da upute jasnu poruku o neophodnosti prijeko potrebnog srpskog jedinstva, da Srbi u Republici Srpskoj i BiH, Srbi širom srpskih zemalja, slaveći slavu Sveta tri jerarha treba da se ujedine oko zajedničkih interesa i zajedničkih ciljeva, poručio je Dragan Đurđević, predsjednik Srpske radikalne stranke u Bijeljini, prilikom proslave krsne slave Srpske radikalne stranke – Sveta tri jerarha.



„Mislim da su zajednički ciljevi i interesi srpskog naroda ispoljeni stvaranjem Republike Srpske, ali i Republike Srpske Krajine, očuvanjem Srbije u njenim granicama. Radikali će u tome u narednom periodu istrajavati. Želimo da svima onima koji slave Sveta tri jerarha, kao svoju krsnu slavu, poželimo puno zdravlja, uspjeha i sreće u narednom periodu. Želimo da pošaljemo i poruku u ovoj izbornoj godini, da izbori pred nas donose nedoumicu biranja ljudi iz različitih stranaka i profesija.
​Uvijek želimo da istaknemo to da je Srpska radikalna stranka dugo participirala u lokalnoj vlasti, ali i na nivou RS, da je učestvovala u stvaranju Republike Srpske. Sa našim članovima i simpatizerima možemo da ostvarimo dobre rezultate. Smatram da će izbori ovdje u Bijeljini i RS biti fer i korektni. Želimo da se izborimo za ona izborna prava koja važe i za druge političke stranke. Vjerujem da će građani znati da prepoznaju Srpsku radikalnu stranku kao tvorca ideje Velike Srbije, kao stranku koja je u najtežim trenucima stajala u odbranu Republike Srpske. Smatram da su građani to uvijek i u svakoj prilici znali da prepoznaju“, poručio je Dragan Đurđević.

Semberija INFO / Lj. Ljubojević