BORCI SU ISKRENI STVARAOCI I ČUVARI REPUBLIKE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

BORCI SU ISKRENI STVARAOCI I ČUVARI REPUBLIKE SRPSKE


Lomljenjem slavskog kolača članovi Gradske boračke organizacije obilježili su i nakon toga proslavili Krsnu slavu – Sveta tri jerarha.

Miodrag Stevanović, predsjednik Gradske boračke organizacije Bijeljina pozdravio je sve pripadnike Gradske boračke organizacije, istakavši da na području Bijeljine živi više od dvadeset hiljada demobilisanih boraca.

„Fizički nije izvodljivo da se svi okupimo na jednom mjestu. Pripadnici Boračke organizacije nisu zadovoljni zbog posljednjih dešavanja i optužbi usmjerenih na naše najviše ratne rukovodioce. Borci su iskreni stvaraoci Republike Srpske i ovom prilikom pozivam sve republičke institucije da više računa povedu o rješavanju boračkih pitanja. Svi smo mi bili spremni da žrtvujemo svoje živote za otadžbinu. Očekujemo da nakon toliko godina od završetka rata  demobilisani borci žive normalno i u miru. Ovom prilikom ću podsjetiti da je srpski junak Ratko Mladić, i živ i mrtav, naš najveći ratni heroj i želim mu dug život i dobro zdravlje“, poručio je tom prilikom Stevanović.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, kum slave, čestitao je slavu pripadnicima Boračke organizacije grada Bijeljina i tom prilikom izrazio zadovoljstvo što se veliki broj pripadnika Gradske boračke organizacije i njihovih gostiju pojavio na slavi.

portal Semberija info (Lj.Ljubojević)