BIJELjINSKI SDS: JEDNOGLASNA PODRŠKA MIĆIĆU! :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINSKI SDS: JEDNOGLASNA PODRŠKA MIĆIĆU!


Izvršni odbor Gradskog odbora SDS-a Bijeljina, na sastanku u prostorijama SDS-a, kom su prisustvovali i narodni poslanici i gradski odbornici iz ove stranke, jednoglasno su podržali aktivnosti gradonačelnika Miće Mićića u nastojanju da uz podršku i pomoć republičke vlasti obezbijedi realizaciju kapitalnih projekata koji su u interesu svih građana i bitni za dalji razvoj Grada Bijeljina. Jedinstveni su i po pitanju podrške politici vrha SDS-a, poštovanju odluka, a narednih dana biće održan još jedan sastanak na koji će biti pozvan i predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

-SDS ove godine slavi 30 godina postojanja i proslava će biti upravo u Bijeljini, a SDS je inače najodgovornija za funkcionisanje vlasti u Bijeljini. Od jedne opštine smo postali grad, drugi po razvoju i veličini u RS. Vodimo odgovornu politiku, a tako i nastavljamo, jer želimo da naš grad bude lider u razvoju i na korist građana“, rekao je potpredsjednik SDS-a i predsjednik Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić.

Da ostaju vjerni principima SDS-a potvrdio je i narodni poslanik Tomica Stojanović, kao i predsjednik Kluba odbornika SDS-a Jovan Gajić. 

-Želimo da nastavimo sa realizacijom projekata koji su i interesu građana i grada, a upravo to je i cilj SDS-a. Za spekulacije nemamo vremena, jer smatramo da jedino treba da razmišljamo o projektima koji će doprinijeti razvoju našeg grada i boljem životu građana“, zaključak je učesnika sastanka.

​Semberija INFO - Tekst i foto - O. Stjepanović