BANjA DVOROVI OBILjEŽILA KRSNU SLAVU SVETI STEFAN :: Semberija INFO ::

 

BANjA DVOROVI OBILjEŽILA KRSNU SLAVU SVETI STEFAN


Skromno i dostojanstveno, danas, 9. januara, obilježena je krsna slava  JU “Banja Dvorovi”, Sveti Stefan.

Direktor JU “Banja Dvorovi” Milorad  Zekić čestitao je slavu svim zaposlenim i svim građanima je uputio čestitiku povodom 28. rođendana Republike Srpske. Lomljenje slavskog kolača obavili su sveštenici SPC na čelu sa Jovanom Ivanovićem iz Dvorova, kumom slave Miletom Pejčićem, a u prisustvu rukovodstva Banje, članova Upravnog odbora ove ustanove, zaposlenih i gostiju.  Direktor Zekić je izrazio nadu da će sve što je planirano u ovoj ustanovi biti i realizovano i naglasio da vjeruje u perspektivu ove ustanove.

-Iskreno vjerujem da će trend pozitivnog poslovanja biti nastavljen i u ovoj godini, da ćemo imati dovoljno posla kako bismo nastavili sa ulaganjem u renoviranje i proširenje kapaciteta ovog kompleksa, a sve u cilju da pružimo što sadržajniju uslugu našim korisnicima. Imamo ambiciozne planove, ali naše opredjeljenje i jeste da svojim radom, a ne milostinjom, radimo i ulažemo u proširenje kapaciteta”, rekao je Zekić i dodao da je iza ove ustanove godina u kojoj su imali značajne investicije i da su je završili pozitivno.


-Nastojimo da završimo započete poslove, među kojima je i zatvoreni bazen koji zbog zakonskih propisa, odnosno javnih nabavki, nismo još uspjeli završiti, ali to ćemo u ovoj godini uspjeti i bazen će biti u funkciji. Uspjeli smo izvršiti zamjenu  stolarije,  osvježiti prostorije, promijeniti itisone, a pred nama je i zamjena stolarije i uređenje prvog sprata objekta”, rekao je Zekić i najavio da je planirano da se u ovoj godini, uz podršku Gradske uprave i Vlade RS urade krov i nova fasada na objektu “Sveti Stefan”, ali i da se unutrašnjost modernizuje. Zekić je izrazio zahvalnost Fondu zdravstvenog osiguranja jer su u prošloj godini imali ugovor u iznosu od 310. 000 KM i Gradskoj upravi koja im je garant za najmenska kreditna sredstva. S obzirom da je za investiranje potrebno još sredstava, Zekić očekuje da će Gradska uprava nastaviti da daje podršku u investiranju. On je naglasio da će nastojati da “sve ono što je rađeno 2015. godine, kada je Direkcija za izgradnju grada uradila projekat, a koji se odnosio na procjenu koliko bi trebalo sredstava za ukrupnjavanje parcela na nivou javne ustanove za završetak drugog dijela hotela,  da to poglavlje, kako je rekao, “ kvaltetno otvori” na svim potrebnim nivoima vlasti.

-Ako to ne učinimo, u tom slučaju ću smatrati da nisam uspio i moj potez će biti povlačenje sa ove funkcije”,rekao je Zekić.

portal Semberija info (O.Stjepanović)