Novogodišnji prijem za penzionere Gradske uprave: Da u zdravlju dugo godina primaju penzije :: Semberija INFO ::

 

Novogodišnji prijem za penzionere Gradske uprave: Da u zdravlju dugo godina primaju penzije


Tradicionalni prijem za nekadašnje radnike Gradske uprave, organizovan je na obostrano zadovoljstvo, a kako je istaknuto, bila je to prilika da se sretnu i evociraju uspomene. Zamjenik gradonačelnika Predrag Jović, čestitajući praznike penzionerima koji su nekada radili u Gradskoj upravi, rekao je da im želi dobro zdravlje i da penzije što duže primaju.



-Gradska uprava nastoji da doprinese kvalitetnijem životu penzionera, ne samo Gradske uprave nego svih penzionera na području grada. U tom cilju smo za ovu godinu planirali da za potrebe gradskog Udruženja penzionera izdvojimo 60.000 KM, a takođe želimo da se rekonstrukcijom Doma penzionera obezbijedi prijatan ambijent za druženje”, rekao je Jović.

Predsjednik Skupštine Slaviša Marković je čestitajući praznike penzionerima Gradske uprave rekao da Gradska uprava nastavlja sa lijepom praksom, a to je prijem za penzionere Gradske uprave.
-Želimo im dobro zdravlje i da dugo godina primaju penzije, a svakao da ćemo voditi računa i o drugim penzionerima na području našeg grada kroz aktivnosti gradskog Udruženja”, rekao je Marković.

U ime 127 penzionera, na prijemu se zahvalio nekadašnji načelnik Komunalne policije Miodrag Đukić, istakavši da je prijem lijep gest, jer među 127 penzionera ima i onih koji su cijeli radni vijek proveli upravo u Gradskoj upravi. Gradska uprava je povodom novogodišnjih i božićnih praznika, svoje penzionere obradovala sa po 100 KM.

​Semberija INFO - O. Stjepanović