GRADONAČELNIK MIĆIĆ: PODRŽAVAMO SVAKI VID PROMOVISANjA ZDRAVIH NAVIKA :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK MIĆIĆ: PODRŽAVAMO SVAKI VID PROMOVISANjA ZDRAVIH NAVIKA


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovao je završnom godišnjem okupljanju članova Kluba korektivne gimnastike „Stav“ i tom prilikom poručio da je Grad podržao ovaj jedinstven klub čiji se treneri trude da pomognu i otklone deformitete kod više od 300 djece, mladih i starijih osoba.
 
- Ovaj klub je mnogo više od sporta i rekreacije, jer prvenstveno pomaže ljudima da ostanu zdravi, a mlade naraštaje uči pravilnim navikama. Danas mnogi ljudi, nažalost sve više i mladi, imaju problem sa deformitetom kičmenog stuba i zato je Grad bez razmišljanja odlučio da podrži rad Kluba korektivne gimnastike i čestitam im na svemu što su učinili do sada za stanovnike Bijeljine – poručio je gradonačelnik Mićić.
 
Predsjednik Kluba Marko Baričanin istakao je da Klub korektivne gimnastike „Stav“ postoji sedam godina i da okuplja članove uzrasta od četiri do 64 godine.
 

- Imamo veliki broj članova raspoređenih u 18 grupa, a razlog tome je moderni način života i razvoj tehnologije koji utiče na nepravilno držanje tijela. Sve češće se kod ljudi javlja bol u vratnom i lumbalnom dijelu kičme i mi se trudimo da pomognemo svima, ispravimo deformitete i podučimo ih zdravim navikama. Na kraju svake godine se okupljamo, fotografišemo i dijelimo majice najmlađima, jer su oni naši najbolji ambasadori – dodao je Baričanin.