UDRUŽENjE VETERANA „GARDA PANTERI“ BIJELjINA: NEZADOVOLjNI DA OKOLIĆ BUDE ZAMJENIK MINISTRA ODBRANE BIH :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE VETERANA „GARDA PANTERI“ BIJELjINA: NEZADOVOLjNI DA OKOLIĆ BUDE ZAMJENIK MINISTRA ODBRANE BIH


Predstavnici Udruženja veterana „Garde Panteri“ izrazili su nezadovoljstvo da Mirko Okolić bude predložen za zamjenika ministra odbrane BiH, jer, kako su naveli, nije stručan za ovu funkciju.

Oni su na pres-konferenciji istakli da su od srspkog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika tražili da se za zamjenika ministra odbrane predloži Milan Jolović Legenda, bivši komandant Vukova sa Drine. „Razočarani smo da Mirko Okolić, koji je u ratu bio direktor Autobuske stanice u Doboju,  bude predložen za zamjenika ministra odbrane BiH, a da se borci, kakav je Jolović, guraju u kraj“, izjavio je Petar Cvijetinović, predsjednik Udruženja veterana „Garde Panteri“ Bijeljina. On je rekao da je sramota da nikada nijedan oficir iz reda srpskog naroda nije bio ministar ili zamjenik ministra odbrane BiH. Predstavnici Udruženja veterana „Garda Panteri“ izrazili su nezadovoljstvo, jer Gradska uprava nije podržala njihovu inicijativu za promjenu naziva ulica, koja je, kako su naveli, davno dostavljena gradonačelniku Mići Mićiću. Nezadovoljni su i što nemaju ni finansijsku podršku Gradske uprave.

portal Semberija info (Z.Kusmuk)