RAD I TRUD SE UVIJEK ISPLATI: DR MARIJA RISTANOVIĆ DOBILA NAGRADU ZA NAJUSPJEŠNIJI ŽENU 21. VIJEKA! :: Semberija INFO ::

 

RAD I TRUD SE UVIJEK ISPLATI: DR MARIJA RISTANOVIĆ DOBILA NAGRADU ZA NAJUSPJEŠNIJI ŽENU 21. VIJEKA!


FOTO: InfoBijeljina.com
Da se svaki trud i rad isplati, najbolje se pokazalo u slučaju doktorica Marije Ristanović, vlasnice estetskog centra "Dermamedik" iz Bijeljine, koja je prije dva dana u Beogradu, dobila nagradu za najuspješniji ženu 21. vijeka u kategoriji estetske medicine.

Marija već četiri godina drži estetski centar u Bijeljini, a od nedavno je, na zahtjev mnogobrojnih klijenata, otvorila isti centar i u Lukavici. Ova uspješna, mlada dama, sasvim zasluženo je dobila nagradu za najuspješniji ženu u oblsti estetske medicine, s obzirom na to da iza nje stoji mnogo rada, truda, neprospavanih noći i edukacija, a ona je imala potrebu da se posebno zahvali jednoj ženi.

- Moram da se zahvalim mojoj mami, koja mi je uvek bila najveća podrška i koja je uvek bila uz mene, bez obzira kakve sam pobede ili lomove doživljavala u životu. Put do uspeha nije ni malo lak, a ona je uvek bila tu da me podrži i razume. Zahvaljujući njoj, pred vama sada stoji najuspešniji žena 21. veka u domenu estetske medicine, rekla je doktorica Ristanović, obraćajući se prisutnima na dodjeli nagrada u hotelu "Crowne Plaza".

Doktorica Ristanović je za relativno kratko vrijeme, uspjela da napravi brend od svog estetskog centra, a pored toga što damama i jačem polu pruža mnogobrojna tretmane, ona obučava i svoje kolege u oblasti estetske medicine, jer je nemoguće da stigne na sve krajeve Bosne u Hercegovini, gdje je zovu i gdje postoji interesovanje za njen rad.

(InfoBijeljina.com)