POZIV IZ CENTRA ZA KULTURU SEMBERIJA: OBAVEZNO DOĐITE VEČERAS, SMIJEH JE ZAGARANTOVAN :: Semberija INFO ::

 

POZIV IZ CENTRA ZA KULTURU SEMBERIJA: OBAVEZNO DOĐITE VEČERAS, SMIJEH JE ZAGARANTOVAN


Danas, u petak 29. novembra u 20 časova u Centru za kulturu Semberija gostuje IMEP-ova predstava „Misija Moguće“, urnebesna komedija u kojoj učestvuju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko.

-Svi koji dođu na predstavu lijepo će se zabave, jer je smijeh zagarantovan, a ulaz besplatan’’, obećavaju iz Centra za kulturu Semberija.

U komediji ,,Misija moguće" glumci, na izuzetno duhovit način, pokazuju kako često budemo zavedeni trivijalnim pitanjima, dok pored nas prolazi život i tako sve do pred kraj predstave kada se desi - zaokret! Inače, Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne podrške medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH. Naime, ovaj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara -  javni poziv je stalno otvoren, a više detalja, kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na fejsbuku na objavi.ba’’, naglašavaju iz Centra za kulturu Semberija.