UDRUŽENjE PORODICA NESTALIH BORACA I CIVILA SEMBERIJE I MAJEVICE: Ne posustajemo u traženju nestalih! :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE PORODICA NESTALIH BORACA I CIVILA SEMBERIJE I MAJEVICE: Ne posustajemo u traženju nestalih!


Članovi Upravnog odbora Udruženja porodica nestalih boraca i civila Semberije i Majevice razmatrali su Izvještaj o radu Udruženja u tekućoj godini. Bilo je riječi i o pripremama za predstojeću godišnju Skupštinu, koja će biti održana u decembru. I ovog puta upućen je poziv svim relevantnim institucijama da za Skupštinu dostave svoje izvještaje o traženju nestalih u minulom ratu tokom 2019. godine.



- Ovo je bila prilika i da članove Upravnog odbora informišemo o priznanju koje smo nedavno dobili. Riječ je o Srebrnoj medalji ,,Knez Ivo od Semberije'' koju nam je dodijelila Skupština grada Bijeljina. Priznanje nam je dodijeljeno za pružanje podrške porodicama nestalih vojnika i civila, kao i za humano djelo izgradnje spomenika svim majkama poginulih srpskih sinova. Hvala im što su prepoznali naš trud i rad na traženju nestalih'', kazala je Smilja Mitrović, predsjednica Udruženja porodica nestalih boraca i civila Semberije i Majevice.

 - Zahvalnost dugujemo i zaposlenima u Odjeljenju za boračka pitanja u Gradskoj upravi Bijeljine, a posebno se zahvaljujemo Željki Grujičić što nam mnogo pomaže u traženju nestalih'', istakla je Smilja Mitrović, apostrofirajući da, bez obzira na sve okolnosti, ne posustaju u traženju nestalih.  

Semberijainfo - V. Zelenović
Foto - B. Milošević