Zbog krivičnog djela „Krađa“ slobode lišeno jedno lice :: Semberija INFO ::

 

Zbog krivičnog djela „Krađa“ slobode lišeno jedno lice


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, 28.09.2023. godine lišili su slobode lice M.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Krađa“ na štetu fizičkog lica.
 
Naime, istog dana nadležna policijska stanica zaprimila je prijavu od strane oštećene da su joj dva NN lica iz potrošačke korpe u tržnom centru otuđila novčanik. Po zaprimljnoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave.
 
Radom na terenu policijski službenici  pronašli su otuđeni novčanik, kao i lica koja su najvjerovatnije počinila krivično djelo. Utvrđeno je da se radi o licu S.M. i maloljetnom licu, oba lica iz Bijeljine.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac koji je naložilo da se lice M.S. liši slobode, dok će se prema maloljetnom licu postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti djece i maloljetnika u krivičnom postupku.
 
Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini sledi izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ,,Krađa“.