Tri decenije postojanja i rada :: Semberija INFO ::

 

Tri decenije postojanja i rada


Pedagoški fakultet u Bijeljini organizuje niz svečanosti povodom proslave jubileja - 30 godina rada Pedagoškog fakulteta, XIII naučnog skupa sa međunarodnim učešćem ,,Nauka i nastava danas" i III stručnog skupa ,,Nauka i nastava danas".
 
Kako je najavljeno, 21. septembra, u velikoj sali Centra za kulturu ,,Semberija" biće održana svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta ,,Istočnik obrazovanja - 30 godina rada Pedagoškog fakulteta"
 
Drugog dana, u petak 22.septembra u sali za sastanke Pedagoškog fakulteta biće otvoren XIII naučni skup sa međunarodnim učešćem ,,Nauka i nastava danas" i III stručni skup ,,Nauka i nastava danas".
 
Prema najavama sa fakulteta, XIII naučni skup sa međunarodnim učešćem ,,Nauka i nastava danas”, koji organizuje Pedagoški fakultet sa partnerima okupiće istraživače i stručnjake iz različitih oblasti iz 11 zemalja, čime će Bijeljina postati centar naučnog dijaloga i razmjene znanja. Ukupno će biti prezentovano 99 radova sa 172 autora, čineći ovaj događaj izuzetnom platformom za razmjenu ideja i saznanja. 
 
U okviru III stručnog skupa prijavljeno je više od 50 prosvjetnih radnika koji će učestvovati u transferu znanja i povezivanju teorije i prakse, te struke i nauke kroz aktivne diskusije tokom tri planirana plenarna predavanja.