Govedarica i Mićić otvorili nove prostorije stranke :: Semberija INFO ::

 

Govedarica i Mićić otvorili nove prostorije stranke


BIJELjINA - Lider Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica danas je u Bijeljini, zajedno sa predsjednikom Gradskog odbora SDS-a Mićom Mićićem, svečano otvorio nove prostorije stranke u Ulici Meše Selimovića.
 
Govedarica je izrazio zadovoljstvo zbog otvaranja novih prostorija stranke u Bijeljini baš na dan krsne slave grada - Svetog Pantelejmona i istakao da je bijeljinski odbor SDS-a uspješan jer ga vodi Mićić, koji uspješno vodi i grad.

"Ponosan sam kada vidim uspješne ljude koji odgovornom politikom vode svoj narod u lokalnim zajednicama i zajedno sa narodom grade sve za šta ih je narod birao", rekao je Govedarica novinarima.



On je naglasio da je za SDS posebno značajan Gradski odbor u Bijeljini koji je, kako je naveo, i više nego pobjednički, i dodao da zajedno sa narodom ide u pobjedu na predstojećim opštim izborima.
Govedarica je čestitao krsnu slavu građanima Bijeljine, gradonačelniku i Gradskoj upravi.

Mićić je istakao da će se u novim prostorijama, koje su u vlasništvu SDS-a, okupljati mladi ljudi, ali i svi građani koji žele da se upoznaju o programu ove stranke.

"Zadovoljstvo mi je jer smo danas sa našim predsjednikom i velikim brojem mladih otvorili kancelariju naše stranke", istakao je Mićić.